Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/buyfroms/powder.ro/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5787
Optimizare Seo - Optimizare seo website - Servicii Seo - SEO/SEM/PPC

Optimizare SEO si Mentenanta

POWdER Advertising va ofera servicii de Optimizare SEO de nivel inalt prin strategii inovative de internet marketing. Odata creat si lansat, website-ul dvs. nu este o entitate statica. Acesta trebuie gazduit, intretinut si imbunatatit continuu, daca doriti sa obtineti rezultate maxime din prezenta dvs. online.

Mentenanta website-ului / magazinului online

Presupune, pe langa monitorizare permanenta, o serie de lucrari periodice:

  • suport tehnic pentru rezolvarea diferitelor bug-uri aparute odata cu dezvoltarea tehnologica;
  • operatiuni constante de intretinere si modificare a diferitelor elemente grafice sau a bazelor de date;
  • consultanta web pentru utilizarea si dezvoltarea website-ului etc

Monitorizarea website-ului / magazinului online

Pe ce locuri apare in cautarile dupa cele mai importante cuvinte cheie pentru business-ul dvs? Care sunt principalele dvs. surse de trafic de valoare? Cati vizitatori si cate vizite primeste lunar? Care este comportamentul vizitatorilor, ce pagini prefera si mai ales, de ce nu se transforma in cumparatori?

Optimizarea website-ului / magazinului online

Atat intern cat si prin link building, aceasta asigura inregistrarea unor rezultate bune in cautarile pe diferite motoare de cautare. Aceasta este o parte importanta a oricarei campanii de promovare web.

Pentru a va ajuta in atingerea obiectivelor online si a aduce vizitatori pe website-ul dvs, echipa noastra implementeaza campanii SEO eficiente. Astfel, proiectul dvs va fi gasit in cautarile directe pe motoarele de cautare, pe expresiile cheie pentru domeniul dvs de activitate. Asa veti avea trafic relevant! Daca proiectul dvs. nu se afla in rezultatele afisate pe prima pagina, sansele acestuia de a fii vizualizat scad dramatic.

Preturi Pachete Optimizare SEO Website

Dupa semnarea contractului, Keyword Research, Strategia si Analiza competitiei pentru sunt GRATUITE.

Am ajuns la Powder avand probleme cu o lucrare mai veche executata de catre alta agentie de publicitate. Sunt incantata de serviciile acestei agentii. Personalul este foarte competent, preturile sunt accesibile si in mod deosebit apreciez profesionalismul acestor oameni.

Multumesc mult!

Alina Marcu

Sunt foarte multumit de realizarea sitului meu dar si de modificarile ce au fost realizate in timp record!

www.agenetworks.ro

George C.

Am lucrat timp de 5 luni SEO cu adevarat profesional iar vanzarile au crescut semnificativ. Investitia a fost foarte utila!

Multumesc de intelegerea de care am avut parte!

Radu T.

Pin It on Pinterest

Share This